Денешна дата
20/11/2019

Краткотраен потоп во центарот на Скопје (Фото+Видео)

Околу два часор денес центарот на градот беше зафатен со мнгу силен дожд и јак ветар. На некои улици на на раскрсницата од Кочо Рачин и 11 октомври се исклучија семафорите што создаде дополнителен метеж.

IF IF IF IF IF IF