Денешна дата
06/10/2022

Флорин Бесими: Тетовската клиника станува модерен центар за лекување

Модерната апаратура и специјализираниот кадар се само првиот чекор кон преобразување на Тетовската клиника во медицински центар кој ги исполнува сите најсовремени стандарди. Ова во интервјун за ИНБОКС 7 го вели директорот на ова клиника, Флорин Бесими.

besimi i enisa

По објавувањето на истражувачката сторија на нашиот портал во врска со катастрофалните услови во гинеколошкиот оддел, директорот Бесими вели дека се превземени сите потребни мерки со што условите се целосно променети.

 

Целосното интервју следете го како ВИДЕО.

bajrami@inbox7.mk