Денешна дата
21/06/2018

Протести за Тамара

Пред да почне протестот оставка поднесе директорката на Фондот за здраство, Маја Парнаџиева – Змејковска, а потоа и вториот директор, Џемали Мехази.

This slideshow requires JavaScript.

Оставете коментар

Коментар(и)