Денешна дата
28/01/2023

Бомба 4: Како се уредува програмата на телевизиите

СДСМ објави уште неколку снимени разговори. Стенограмите од овие развогори може да се прочитаат овде.

Ова се денешните снимки (кликнете на линкот):

Гордана Јанкуловска – Мартин Протоѓер

Драган Павловиќ Латас – Елизабета Канчевска Милевска

Гордана Јанкуловска – Иво Котевски

Драган Павловиќ Латас – Сашо Мијалков

Гордана Јанкуловска – Сашо Мијалков

Миле Јанакиевски – Никола Груевски