Денешна дата
23/11/2017

Градоначалници за гозби со народни пари

автор: Горан Лефков

(„Сторијата е поддржана од ЦИН СКУП Македонија во рамките на НЕД проектот “Промовирање отчетност преку истражувачко известување”.)

Оставете коментар

Коментар(и)