Денешна дата
16/01/2021

Регулаторите невидливи, но со поголема плата од премиерот

Ланските приходи на членовите на Регулаторната комисија за енергетика билe просечно околу 70.000 денари

автор: Горан Лефков

 

(„Сторијата е поддржана од ЦИН СКУП Македонија во рамките на НЕД проектот “Промовирање отчетност преку истражувачко известување”.)