Денешна дата
26/11/2022

Од Македонија во ИСИС: Заглавени во пеколот

Заглавена во Сирија само со нејзината малолетна ќерка, 33-годишната Емилија од Струмичко чека да најде начин за да се врати во државата, каде ја чека семејството

автор: Горан Лефков

 

(„Сторијата е поддржана од ЦИН СКУП Македонија во рамките на НЕД проектот “Промовирање отчетност преку истражувачко известување”.)