Денешна дата
23/10/2019

Средбата на премиерот Зоран Заев со германската канцеларка Ангела Меркел, е пресуден момент

пишува: Миле Ѓорѓијоски

 

ЈУНИ, ЈУЛИ ИЛИ…ПРЕДВРЕМЕНИ ИЗБОРИ