Денешна дата
19/09/2020

Водачот секоја вечер прави попис на населението. Брои овци пред да заспие.

пишува Миле Ѓорѓијоски

 

ПАРТИИТЕ ПАК ГО „МАТАТ“ ПОПИСОТ

Администратор

Latest posts by Администратор (see all)