Денешна дата
19/09/2020

Оние што го јаваат народот се во предност. Никогаш не плаќаат патарина.

пишува Миле Ѓорѓијоски

 

НАПЛАТА НА ПАТАРИНИТЕ ПРЕКУ ГОРИВОТО: КОЛКУ ВОЗИШ ТОЛКУ ПЛАЌАШ

Администратор

Latest posts by Администратор (see all)