Денешна дата
21/03/2023

Не верувам веќе дека Катица Јанева е невина. Помина неколку денови во Шутка.

пишува Миле Ѓорѓијоски

 

ЈАНЕВА ВО ПРИТВОР: ПОТРОШИ 8 МИЛИОНИ ЕВРА, НО ОСТАВИ МНОГУ НЕРЕШЕНИ ПРЕДМЕТИ

 

РЕЗУЛТАТИ НА ЈАНЕВА: ОД ВКУПНО 19 ПРЕДМЕТИ, САМО 4 ИМААТ РАЗРЕШНИЦА, ЕДЕН Е ИЗГУБЕН