Денешна дата
21/03/2023

Не е можно Катица Јанева да има само една скапоцена бунда. Ни ја дереше кожата цели четири години.

пишува Миле Ѓорѓијоски

 

ЈАНЕВА ВО ПРИТВОР: ПОТРОШИ 8 МИЛИОНИ ЕВРА, НО ОСТАВИ МНОГУ НЕРЕШЕНИ ПРЕДМЕТИ

 

РЕЗУЛТАТИ НА ЈАНЕВА: ОД ВКУПНО 19 ПРЕДМЕТИ, САМО 4 ИМААТ РАЗРЕШНИЦА, ЕДЕН Е ИЗГУБЕН