Денешна дата
24/09/2020

Кочубовски: Македонија – една од ретките земји која е во одлична состојба во однос на квалитет на води

Во полоша состојба се мал број населени места, кои се напуштени или повремено населени (3% од населението, според податоци од последниот попис)

Разговарала: Љубица Иванова

Администратор

Latest posts by Администратор (see all)