Денешна дата
16/08/2022

Се чистат улиците по невремето во Скопје

Скопјани расчистуваат по вчерашните обилни врнежи од дожд и град. За наредните денови најавени се нови врнежи.

cistenje posle poroj slika 2

cistenje posle poroj slika 3

Инаку, големо невреме денеска го зафати Велес и Преспа, при што предизвика застој во сообраќајот.