Денешна дата
18/08/2019

Афоризми

  • KАМПАЊА ПРОТИВ НЕХИГИЕНАТА

    Напишано од: - May 15, 2014
    Ова е писмо што пред повеќе од половина година го доставив до министерот Тодоров, но, за жал, не добив одговор. Сакам да апелирам до вас како медиум да направите нешто во поглед на страшната нехигиена која...
  • Селфи од Радишани

    Напишано од: - May 14, 2014
    Пишува: Ѓакуш Кабаши   Огромниот број корисници на општествените мрежи не можат да го избегнат напливот на селфи слики (на англиски, selphie, авто-слики со фотоапаратот на мобилните телефони), каде фокусот е на лицето на центарот на сликата. Држејќи...