Денешна дата
26/04/2019

Изрази се

 • Писмо до Премиерот: Поливалетните вакцини ја зголемуваат смртноста кај новороденчињата

  Напишано од: - Jul 1, 2014
  Ви се обраќаме со надеж дека ќе ја разберете нашата загриженост во врска со Вашите планови да воведете поливалентни вакцини во тек на идната година во нашата држава. Нашата загриженост се должи на нашата информираност за...
 • Демант на Македонски железници – инфраструктура

  Напишано од: - May 30, 2014
  По повод текстот објавен на веб-страницата Inbox7.mk, а со наслов „Местото на големата трагедија – без сигнализација“ од авторката Искра Опетческа на 16.05.2014,го изразуваме нашиот демант на текстот и Ве информираме за следново: Сите активности на...
 • KАМПАЊА ПРОТИВ НЕХИГИЕНАТА

  Напишано од: - May 15, 2014
  Ова е писмо што пред повеќе од половина година го доставив до министерот Тодоров, но, за жал, не добив одговор. Сакам да апелирам до вас како медиум да направите нешто во поглед на страшната нехигиена која...
 • Селфи од Радишани

  Напишано од: - May 14, 2014
  Пишува: Ѓакуш Кабаши   Огромниот број корисници на општествените мрежи не можат да го избегнат напливот на селфи слики (на англиски, selphie, авто-слики со фотоапаратот на мобилните телефони), каде фокусот е на лицето на центарот на сликата. Држејќи...