Денешна дата
26/04/2019

балканизација

  • Стравот од „балканизација“

    by - Nov 5, 2018
    пишува: Денко Малески   Загрижените учесници во дебатата на Си Ен Ен повторија неколку пати дека не смее да се дозволи „балканизација на американското општество“. Сакаа да кажат дека поделбите, по изборот на Доналд Трамп за претседател...