Денешна дата
29/11/2020

безбедност

  • Безбедноста на тест!

    by - Oct 5, 2014
    Легендарниот султан Омар, имал ептен грдо лице. Затоа наредил да ги отстранат сите огледала од дворот. Но, сепак едно била заборавено во едно скришно место. Кога Омар случајно се погледнал, силно почнал да плаче, но брзо...
  • Многу полицајци, малку безбедност!

    by - Aug 7, 2014
    Убиства, самоубиства, вооружени инциденти, кражби.. Ова е, помалку или повеќе, прегледот на дневниот информативен билтен на Министерството за внатрешни работи (МВР). Пласирани во црната хроника на вестите во медиумите, неодамнешните настани ја поставуваат дилемата дали граѓаните...