Денешна дата
12/12/2018

бездомници

  • УЛИЦАТА – ГОРКИОТ ДОМ НА БЕЗДОМНИТЕ (I)

    by - Dec 5, 2017
    Автори: Сандра Никчевска, Ива Андреевска, Моника Себиќ   Многу спомени од детството и младоста го поврзуваа Северџан Сејфула за старата куќа во Чаир. Таа куќа била купена од татко му во 1957 година, само шест години...