Денешна дата
23/09/2021

бомба

 • Нема излез од кризата без политичка одговорност

  by - Feb 26, 2015
  Последната „бомба“ од опозицијата создаде нов татнеж низ јавноста, па насекаде се слушаат, дискутираат и демистифицираат новообјавените снимки со елементи за монополизирање, манипулирање и командување со системите за информирање. Никола Младенов, Биљана Секуловска, Горан Михајловски, Катерина Блажевска,...
 • Нова „бомба“ на СДСМ

  by - Feb 15, 2015
  Попладнево СДСМ ја објавои својата т.н втора бомба. Прес конференцијата ја водеше повторно претседателот Зоран Заев. Подолу е интергралниот текст од пресот. Владејачката ВМРО-ДПМНЕ обвини дека Заев работи за странски тајни служби. Нивното интегрално соопштение е...
 • Заев: Прислушувани над 20.000 граѓани, судии, министри и бизнисмени

  by - Feb 9, 2015
  Целата опозициска партиска структура заедно со политичкиот врв, бизнис елитата, судии, луѓе од МПЦ, ИВЗ, медиумите и од невладините организации се прислушувани изминативе неколку години од службите за безбедност, а под директна наредба на премиерот Никола...
 • Власта во колапс поради „бомба“

  by - Nov 9, 2014
  Заев пак ќе фрли „бомба“. Појасни дека поседува докази, после чија презентација во јавноста, премиерот Никола Груевски ќе мора во рок од три дена да поднесе оставка, а Македонија ќе треба да се срами од нив,...