Денешна дата
23/09/2021

велогерила

  • Вело-активисти во акција!

    by - Feb 17, 2015
    Активисти – велосипедисти спроведоа акција за да означат дел од непрегледните и узурпирани велосипедски патеки низ градот. Урбаните вело-релации на многу места се сведени на ниво на импровизација, знаат да бидат опасен и екстремен предизвик. Иницијативата...