Денешна дата
06/10/2022

видео снимка

  • Обвинителот, Уставот и овците

    by - Jul 1, 2014
    Во подземјето на еден будистички манастир, југоисточно од Пекинг, монасите со векови во тајност го чуваат каменот каде што со хиероглифи е напишана судбината на човештвото и светот, односно нивното распаѓање. По многу молење, германскиот научник...