Денешна дата
26/05/2020

Водно

  • Иванов конечно ги пријави становите на Водно

    by - Jul 2, 2019
    пишува: Светлана Унковска   ПОСЛЕДЕН АНКЕТЕН ЛИСТ НА ЃОРЃЕ ИВАНОВ Двата стана кои екс претседателот Ѓорге Иванов ги купил на Водно се впишани во последната имотна состојба што ја достави до Антикорупциската комисија во последен момент....