Денешна дата
23/04/2018

газди

  • НА ПОВИДОК НОВИ МЕДИУМСКИ ГРУПИРАЊА?!

    by - Apr 12, 2017
    Автор: Горазд Чомовски   Политичката битка помеѓу лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски и екс-лидерот на СДСМ, Бранко Црвенковски во 2011 година заврши со клуч на врата за А1 телевизија. Настрадаа и весниците кои се издаваа од...