Денешна дата
17/08/2019

гватемела

  • Белешка за „СЈО“ на Гватемала

    by - Feb 11, 2019
    Пишува: Денко Малески   После три децении граѓанска војна, диктатура и подем на нарко-бизнисот, главниот проблем на Гватемала, држава во Централна Америка, беше отсуството на правната држава и распространетите коруптивни мрежи. Како да му се помогне...