Денешна дата
17/01/2021

ден на кралот

  • Холандија го одбележа денот на Кралот

    by - Apr 29, 2014
    Минатиот петок, 25 април беше национален празник на Кралството Холандија. По овој повод, амбасадорката Мариет Шурман приредди мошне интересен прием во новата зграда на Македонскиот народен театар. На приемот беа присутни голем број амбасадори во земјава,...