Денешна дата
22/09/2020

државјантсва

  • Давање државјанства за политички цели

    by - Apr 10, 2014
     “По телефон ми звучиш писмено, веројатно не си муслиманка, нема да има проблем, ќе ти дадат бугарско државјанство”. По неколку минутниот разговор, ова беше заклучокот на човекот кој на Интернет се рекламира како посредувач за бугарски...