Денешна дата
17/08/2019

емиграција

  • AUF WIEDESEHEN!

    by - Feb 6, 2019
    Пишува: Бардул ЗАИМИ   Никој не го кажува бројот на млади луѓе кои ја напуштаат земјата. Во јавноста се вртат алармантни бројки. Едно нешто останува сигурно, речиси насекаде во земјата, бројот на заминување на младите е...