Денешна дата
26/11/2020

загубени години

  • Загубени години

    by - Apr 17, 2014
    Дефинитивно Македонија се наоѓа пред вратите на пеколот. Таа наскоро ќе биде соочена со најтешката криза по 2001 година. Нејзината власт, не само што има газено по тоа што се нарекува основен демократски капацитет, туку што...