Денешна дата
21/06/2018

ири

  • ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ – ДАЛИ ЌЕ ПРОДОЛЖИ НЕЕТНИЧКОТО ГЛАСАЊЕ?

    by - May 15, 2017
    автор: Џелал Незири Претстојните локални избори се очекува да бидат забележани со уште еден голем чекор кон неетничкото гласање. По парламентарните избори од декември минатата година, кога Социјалдемократскиот сојуз на Македонија (СДСМ) доби рекорден број на...