Денешна дата
26/02/2020

Лаура Ковеси

  • ЌЕ ЈА ИМА ЛИ КАТИЦА ЈАНЕВА СУДБИНАТА НА ЛАУРА КОВЕСИ?

    by - Feb 27, 2019
    Раскараните СДСМ и ДУИ го оставаат СЈО без конечно законско решение Обвинителите од Специјалното јавно обвинителство раскарани поради политички влијанија Специјалното јавно обвинителство молчи за предложените закони со кои станува дел од Основното јавно обвинителство  ...