Денешна дата
30/11/2022

македонски Роми

  • Дискриминација: Печат за враќање на македонските Роми

    by - Jun 28, 2014
    Автор: Беким Ајдини Текстот е изработен како дел од Проектот за истражувачко новинарство и соработка помеѓу медиумите и граѓанскиот сектор ● Програма на УСАИД за зајакнување на независните медиуми во Македонија ● Овој проект го спроведува БИРН Македонија, во соработка со...