Денешна дата
19/02/2019

мерценари

  • Талибанци, индијанци и мерценари

    by - Apr 16, 2015
    Талибанците во Авганистан во долината Бамијан ги уривале познатите џиновски статуи стари над две илјади години, некои повисоки од 50 метри (внесени во УНЕСКО како светско културно богатство). Од таков чин не можеле да ги одвратат...