Денешна дата
16/08/2022

месна индустрија

  • Листеријата ја „закла“ месната индустрија

    by - Aug 27, 2014
    Побарувачката за домашните сувомеснати производи е сведена на минимум откако беше обелоденето дека во месни преработки е пронајдена бактеријата листерија која може да предизвика и смртоносни последици. Во последниве два месеца ретко кој купува сувомеснато. Ивица...