Денешна дата
05/12/2020

небезбедни автопати

  • Високи патарини за небезбедни автопати

    by - Oct 16, 2014
    Македонија брои вкупно 10 наплатни места на своите автопати кои служат како извор за одржување на патиштата и нови инвестиции за да има поефикасно и поудобно патување за граѓаните на Македонија и разните посетители. Износот кој...