Денешна дата
26/11/2020

опасност

  • Тетово со знаци за опасност по живот!

    by - Oct 24, 2014
    На магистралата Тетово – Скопје вчера беа забележани знаци “опасност по живот” во правец кон градот Тетово кои што се поставени под сообраќајните знаци. Мерењата на Министерството за животна средина и просторно планирање минатата година покажа...