Денешна дата
25/05/2019

опинци

  • ЖЕЛЕЗНИТЕ ОПИНЦИ И КРАДЦИТЕ НА ИДНИНАТА

    by - Jan 30, 2019
    Пишува: Бардул ЗАИМИ Зошто да ги направиме поедноставни работите кога можеме да ги комплицираме? Зошто да се справиме со објективната реалност кога можеме да создадеме надреални ситуации? Често политиката создала оптимистички “метафори” за да го пренасочи...