Денешна дата
23/09/2021

оставки

  • Оставка, што беше тоа?

    by - Feb 19, 2015
    Трагичниот крај на деветгодишното девојче од Велес, чие барање за операција се заглави во бирократски лавиринти, наиде на лавина реакции од граѓаните – протести, остри критики од експертската јавност и разни здруженија, па логично произлегоа барања...