Денешна дата
28/01/2023

париз

  • Македонски марш кон изолација

    Таму каде се сите Нас не нема. Македонските личности, во повеќе наврати, не се на култните настани и места каде се светските, европските, регионалните лидери. На цивилизацискиот ден, по маскарот во Париз, кога гласот на тишината...