Денешна дата
19/06/2019

паѓа влада

  • Заев самиот е бомба

    by - Feb 22, 2015
    Полека но сигурно со создава критична маса за радикални промени. Власта едвај стои на стаклени нозе. И кај институциите наскоро ќе мора да се чувствува поинаков амбиент. Се повеќе ќе се спротиставуваат на довчерашните неприкоснови патрони....