Денешна дата
28/01/2023

политичка криза

  • Нема излез од кризата без политичка одговорност

    by - Feb 26, 2015
    Последната „бомба“ од опозицијата создаде нов татнеж низ јавноста, па насекаде се слушаат, дискутираат и демистифицираат новообјавените снимки со елементи за монополизирање, манипулирање и командување со системите за информирање. Никола Младенов, Биљана Секуловска, Горан Михајловски, Катерина Блажевска,...