Денешна дата
10/12/2022

прскање против комарци

  • Задоцнетото прскање и дождот – рај за комарците

    by - Sep 14, 2018
    ДОКУМЕНТАЦИЈА Автори: Бјанка Станковиќ, Ангела Рајчевска   Административен пропуст на Градот Скопје како и временските услови биле причина за инвазијата на комарци, која предизвика реакции и страв кај граѓаните. Вознемирени и уплашени, граѓаните на социјалните мрежи,...