Денешна дата
21/06/2018

свети николе

  • Ракот најмногу убива во Свети Николе

    by - Jul 14, 2017
    автор: Горан Лефков   Свети Николе е еден од рекордерите според бројот на регистрирани случаи на рак на дојка. Изминатата година дури 40% од сите случаи на рак на дојка во Вардарскиот регион се регистрирани во...