Денешна дата
27/05/2020

свинска чума

  • Ловците на диви свињи во „лов“ на грозје

    by - Sep 3, 2019
    Животните не се предмети да се уништуваат, ѝ порачуваат невладините на Владата   пишува: Ангела Рајчевска   Додека Бугарија и Србија забрзано спроведуваат мерки против африканската свинската чума,  кај нас тешко оди отстрелот на диви свињи...