Денешна дата
28/01/2023

синод

  • Милосрдие за Јован, Кежо и Името… Синод

    Дали ви кипти срдба од лицемерството на МПЦ и на Архиепископот Стефан. Можете да се јадосувате поради неговата папочна симбиоза со Премиерот Груевски и „рекетирањето“ на македонските бизнисмени да донираат и шестбројни суми, по којзнае кој...