Денешна дата
19/06/2019

слава

  • СЛАВАТА МИЛУВА АМА КОРУПЦИЈАТА УРИВА

    by - Feb 8, 2019
    Пишува: Зоран Иванов Британскиот премиер Винстон Черчил ја предводеше својата земја во војната против фашизмот и заедно со сојузниците ја доби. За своите сограѓани тој беше симболот за храброст, репер за борбеност, за решителност во донесувањето...