Денешна дата
14/10/2019

совет за безбедност

  • Демнеат опасности на патот кон НАТО и ЕУ

    by - Sep 16, 2019
    Светлана Унковска   И по повеќе од една недела од изјавата на претседателот на државата Стево Пендаровски дека во наредниве неколку месеци е можен нестабилен период остана нејасно на што точно мисли шефот на државата. Тој...