Денешна дата
10/12/2022

страв

  • Страв до коски

    by - Oct 18, 2014
    Ако сакате да владеете со луѓе држете ги под страв – вели славниот Пауло Коељо. Помина многу години, секоја полоша од претходната, а власта се посилна. Силна, не заради успесите туку по сеењето страв. Таа се...
  • КОЈА Е ЦЕНАТА НА СТРАВОТ – СТАВРЕСКИ!!! (Социјална берза 2)

    Само ден по изборите, во неколку општини од тројката и од четворката, од рано наутро, пред портите на општинските управи и кабинетите на градоначалниците и директорите на фирмите, трпеливо беа наредени десетина паталци. Во рацете ги...