Денешна дата
29/11/2020

тепачка

  • Утепани и истепани!

    by - Aug 27, 2014
    По кој знае кој пат се докажува дека нам злото не може да не изненади, туку само доброто. Оти доброто кај нас може да се случи само по некоја случајност. Тепачката меѓу пратениците Албанци, во нормални...