Денешна дата
20/01/2021

УХМР. поплава

  • Каков крај?

    by - Aug 9, 2016
    Далечниот остров Палмира Атол во северниот Пацифик што е откриен од Едмунд Фанинг во 1798 година, е полн со мистерии. Таму се случувааат – исчезнувања, невидливи убивства и гусарења, подводни пиратства и сл. Луѓе, бродови и...